Deze website is verouderd.
Klik hier om door te gaan naar de vernieuwde website.

Over mij


Ik ben Suzanne, 20 jaar oud en ik woon in Utrecht. Op jonge leeftijd was ik al veel in de weer met mijn kleurpotloden en maakte ik tekeningen voor de hele familie. Toen ik op mijn 12e een professionele doos met tekenpotloden kreeg ben ik mij gaan verdiepen in de vele verschillende tekentechnieken. Hieruit heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Ik ben begonnen met kleine opdrachten voor vrienden en familie om te sparen voor betere materialen. Nu teken ik nog steeds in opdracht maar nu ook voor onbekenden. Ik kan met trots zeggen dat enkele van mijn tekeningen ook buiten Nederland aan de muur hangen! 

Naast het tekenen volg ik de opleiding osteopathie voor paarden en ik haal veel voldoening uit de behandelingen die ik mag geven. Het is mooi om te zien hoe een paard na één of meerdere behandelingen opknapt!


In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door bij mijn eigen pony. We houden ons vooral bezig met vrijheidsdressuur (kunstjes), natural horsemanship en samen buiten wandelen. 


Mijn liefde voor dieren maakt het dat ik mij gespecialiseerd heb in dierportretten. Ik portretteer met liefde uw huisdier als aandenken of geschenk.